Reacties

Een Topper! Elke keer ben ik weer super blij met één van je ontwerpen voor mij. Dank hiervoor!

Judith Oosterveen | Eigenaar Salon JudithSamengewerkt aan logo, huisstijl, promotiemateriaal, geboorte- en trouwkaarten


Frederieke is in de jaren dat ze voor me gewerkt heeft een betrouwbare werknemer gebleken. Op het snijvlak van creativiteit en techniek heeft ze door de jaren heen getoond creativiteit en flexibiliteit te bezitten om vele projecten tot een succes te maken. Ik heb genoten van haar groeiende creativiteit en liefde voor typografie. Ze nam steeds meer ruimte en regie om haar creaties te ontwikkelen en zelfstandig van begin tot eind uit te werken. Zoek je een creatieve, toegewijde en betrokken partner, dan kan ik je Frederieke als haar voormalige werkgever van harte aanbevelen!

Mark Abbes | Voormalig werkgeverSamengewerkt bij Reclamestudio 1vision


Fijne samenwerking, snelle communicatie, goed meedenken... Kortom een dikke 10! Voor een volgende opdracht weet ik je wel weer te vinden!

Jacq Altink | Eigenaar Bon AppetitSamengewerkt aan logo en huisstijl


Frederieke heeft in ons nieuwe huis een muurschildering gemaakt. Het resultaat is prachtig geworden! Frederieke maakte van te voren meerdere schetsen naar onze eigen wensen, zodat we van te voren een goed beeld hadden van wat er op de muur zou komen. De schetsen waren al mooi, maar het resultaat op de muur is nog mooier geworden! Een echte blikvanger in ons huis. We zijn er elke dag weer super blij mee. Bedankt Frederieke!

Rick en Karen Hazebroek | ParticulierSamengewerkt aan een muurschildering


Mooi wat je gemaakt hebt, je voelt aan wat we zoeken. Gaaf!

Joas de Haan | Eigenaar de Haan Trainingen enzoSamengewerkt aan flyer


Prachtige flyer, visitekaartje en logo ontworpen voor mijn pedicurepraktijk. Frederieke, helemaal top!

Adelheid Bouwhuis | Eigenaar Pedicurepraktijk Adelheid BouwhuisSamengewerkt aan logo en huisstijl


Mijn wens was een uniforme uitstraling van mijn visitekaartje en website. Qua site wilde ik een overzichtelijke en duidelijke site met een stijlvolle, rustige en zakelijke uitstraling. Frederieke heeft mij goed begrepen en aan al mijn wensen voldaan. Erg blij met het resultaat!

Ingrid Bennink | Bedrijfsanalyse en -adviesSamengewerkt aan visitekaartje en website


Mijn bedrijf is dit jaar onder een andere naam gaan werken. Frederieke heeft de website en een groot deel van de huisstijl ontworpen. Ze heeft alle ideeën die ik had heel goed om weten te zetten in de juiste toon en functies. Zelfs als ik die voor mezelf nog niet helemaal duidelijk had. Ze is flexibel en meedenkend. Erg prettig om mee samen te werken. Dus opnieuw 5 sterren van mij!

Zangstudio Nijverdal | Zangeres en vocalcoachSamengewerkt aan website en promotiemateriaal


Frederieke is een vrouw waar je erg goed mee kan samenwerken. Ze heeft passie voor het maken van mooie dingen. Geef haar een opdracht, vertel wat het plan is of laat haar praten met de klant, dan ontvang je een geweldig eindresultaat.

Kristiaan ten Brinke | Voormalig collegaSamengewerkt bij Sofito


Prima service. Een tijdje geleden heeft Frederieke een visitekaartje voor mij ontworpen en nu ook nog eens een creatief CV. Beide met een geweldig resultaat. Top!

Ineke Littooij | Sopraan zangeresSamengewerkt aan visitekaartjes, promotiemateriaal en creatieve CV


Frederieke benaderd voor het maken van het geboortekaartje voor ons eerste kindje. Het was prettig communiceren en er is goed naar ons geluisterd. De eerste proef was al meteen 'raak'. Na de geboorte van onze dochter hadden we supersnel de proefdruk en de volgende dag lagen de kaartjes in de bus! Bedankt voor de prettige samenwerking Frederieke!

Willemijn van Santen | ParticulierSamengewerkt aan geboortekaartje


Vanavond een workshop Handlettering gehad van Frederieke. Duidelijke uitleg en inspiratie en hulp wanneer nodig. Uiteindelijk met veel ideeën en een goed gelukte poster naar huis!

Vera Wegerif | ParticulierSamengewerkt bij workshop


Frederieke heeft in 2013 mij geholpen bij het ontwerp van het logo en huisstijl van Logique. Mijn gedachten destijds kon zij moeiteloos omzetten in een prachtig ontwerp. Nu twee jaar later kan ik nog steeds denken Wauw! wat heeft zij een KLASSE ontwerp gecreëerd.

Ruben van den Berg | Eigenaar LogiqueSamengewerkt aan logo en huisstijl


Frederieke is heel gedreven en accuraat. Ik raad haar iedereen aan!

Paul Tijssen | Eigenaar Match ITSamengewerkt aan website


We hebben Frederieke benaderd voor het ontwerp van het Heartbeat Weekend 2016. We zijn erg tevreden! Een hele fijne samenwerking en we zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt Frederieke.

Corina van Dijk | Organisatie Heartbeat NederlandSamengewerkt aan promotiemateriaal


Frederieke heeft voor onze beide kinderen geboortekaartjes ontworpen. We waren erg tevreden met de manier waarop ze de kaartjes samen met ons heeft vormgegeven. Ze denkt goed met je mee en komt met creatieve voorstellen. We hebben unieke kaartjes gekregen, waar we erg blij mee zijn!

Karin Tromop | ParticulierSamengewerkt aan geboortekaartjes


Een tijdje geleden heeft Frederieke het logo voor mijn onderneming ontworpen en flyer. Het logo past nog steeds erg goed bij mij en m'n onderneming. Het is een mooie basis geworden voor mijn hele huisstijl.

Judith Konings | Zangeres en vocalcoachSamengewerkt aan logo en flyer


Frederieke heeft een prachtig kaartje gemaakt voor de geboorte van onze tweeling!! Toen we wisten dat we twee kindjes mochten verwachten gingen we op internet vast op zoek naar een leuk kaartje maar kwamen er al snel achter dat er voor jongens/meisje tweelingen heel weinig keuze was en al ZEKER niet zoals wij het in ons hoofd hadden! Toen we bij Frederieke terecht kwamen begreep zij al snel wat we wel graag wilden en het eind resultaat is top! We krijgen er veel reacties op. Nogmaals bedankt Frederieke! Oja en de kwaliteit/prijs verhouding is ook super!

Wieteke Arends | ParticulierSamengewerkt aan geboortekaartje